Towards the end of October 2020, a young successful lady  contacted me with a request to help her with the reconstruction of the old apartment 3+kk.

During the first visit it was already clear that it would be a complete reconstruction incl. a change of flooring, doors, a new electro and plumbing installation, and a new floor layout that’ll better reflect the needs of the client.

I prepared 2 versions of the floor plan and 2 options of the colour-material scheme. Below is the version that won. In this option we decided to wall in the door between the kitchen and the hallway, so a bigger fully fledged kitchen could be planned.

Instead of the original tiny bathroom we planned a laundry room with the sink, washing and drying machines. We kept WC at the original place and instead of the built-in wardrobes in the hallway, we built a new bathroom with a shower, sink and another WC.

Colourwise, the apartment was done in light shades of taupe and grey accented by blue and black. Both in the bathroom and the kitchen we used blue tiles which refreshed the neutral colour scheme.

The reconstruction started in mid-Feb and the intense work ended around mid-June.

Today I’d like to share the photos of the kitchen “Before” and “After”. When I look back at this project, I’m very happy about the beautiful kitchen that my client has now. The tailor-made kitchen was made by the carpenter, the countertop is from the artificial stone Technistone, and finally blue tiles and black accents enlivened the kitchen.